Pensioen Advies Utrecht

 

Pensioen Advies Utrecht is de onafhankelijk en objectief adviseur die met antwoorden komt op uw vraagstukken op het gebied van WIA, verzuim, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ons werkgebied strekt zich uit in een straal van circa 30 reisminuten rondom Utrecht.

Waarom zou u kiezen voor Pensioen Advies Utrecht ?

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een echt eerlijk advies. Een advies dat niet beïnvloed wordt door de belangen van de adviseur. En uitsluitend het belang van de klant voorop stelt. Dat kan betekenen dat er helemaal geen financieel product nodig is. Als u toch een financieel product bij ons aankoopt, dan zal deze volledig vrij zijn van provisie.

Wij zoeken, in uw belang, naar het voor u best passende financiële product. Dat betekent niet dat wij geen voorkeur hebben voor bepaalde producten. Bij de keuze voor het product kijken we niet alleen naar de prijs, maar wegen de kwaliteit en de (administratieve) performance van de aanbieder minstens zo zwaar mee.
Ook vinden wij het belangrijk om u in uw eigen regio van dienst te zijn. De reistijd die we hiermee besparen, besteden we liever aan onze klanten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraagstuk door ons niet beantwoord kan worden. In dat geval brengen wij u graag in contact met een specialist uit ons uitgebreide netwerk.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking. Op de contact pagina kunt u onze gegevens terugvinden.